Încătușată în rochia de mireasă: O femeie din Mexic a fost arestată în ziua nunții

Data publicării:
8a91a1bc3d4ea2d04121b132f90ff748 (1)
Sursa foto: Fiscalía General de la República

O mireasă a fost arestată în ziua nunții, în Mexic, femeia fiind acuzată că ar fi implicată alături de viitorul soț și alți suspecți într-o grupare de șantaj, informează CBS News.

Femeia, identificată drept Nancy N. de procurorii mexicani, a fost arestată luna trecută în cadrul unei operațiuni speciale în timp ce se pregătea de nuntă, însă viitorul soț, identificat drept Clemente N., a scăpat.

Cuplul făcea parte dintr-o grupare acuzată că șantaja crescătorii de pui din orașul Toluca și că ar fi răpit patru angajați ai acestora.

Biroul procuraturii mexicane a făcut publice fotografii ale suspecțiilor implicați în grupare, precum și o filmare în care Nancy N. apare în cătușe, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Suspecții ar avea legături cu cartelul La Familia Michoacana, care se ocupă cu traficul de droguri. În urmă cu câteva zile, cartelul La Familia Michoacana a fost învinuit pentru un atac cu dronă în sudul statului Guerrero, în care au fost uciși șase oameni.

Autoritățile locale spun că mai multe grupări s-au luptat pentru control în regiune, iar disputa a escaladat anul trecut, când rămăsițe umane și bilete de amenințare au fost găsite în Toluca.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri