O cântăreață din Tatarstan s-a măritat cu băiatul pe care l-a adoptat acum 8 ani: Vreau să-l protejez

Data actualizării: Data publicării:
cuplu de miri
Aisylu Chizhevskaya-Mingalim și Daniil FOTO: mk.ru

O femeie de 53 de ani, din Tatarstan, republică din Federația Rusă, a stârnit un mare val de indignare pe meleagulire natale, după ce weekendul trecut s-a căsătorit cu un tânăr de 22 de ani pe care l-a luat din orfelinat în urmă cu 8 ani și pe care l-a crescut.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim, cântăreață foarte cunoscută în Tatarstan și nepoata unuia dintre cei mai celebri artiști din această regiune, Renat Ibragimov, s-a trezit în centrul unui scandal de proporții după ce s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv.

În urmă cu opt ani, în timp ce preda muzică în orfelinatele din Kazan, Aisylu l-a cunoscut pe Daniil, un băiat de 13 ani care îi împărtășea pasiunea pentru muzică, iar după câteva lecții, cei doi au devenit un duet. Băiatul a participat și la diferite show-uri de talente și a cântat împreună cu artiști ruși consacrați. La vârsta de 14 ani, Daniil a plecat din orfelinar, devenind copilul adoptiv al cântăreței. Dar pe 20 octombrie anul acesta, cei doi au șocat lumea căsătorindu-se legal, relatează mk.ru.

„Căsătoria noastră este la un nivel complet diferit, o familie unită prin creativitate nu poate fi distrusă”, a declarat Aisylu Chizhevskaya-Mingalim pentru jurnaliștii ruşi, adăugând că oamenii nu înţeleg cu adevărat situaţia.

Căsătoria dintre cântăreața de 53 de ani și fiul ei adoptiv de 22 de ani a stârnit controverse în Republica Tatarstan, unii numind-o pe artistă o „rușine” pentru țară. Autoritățile au fost atât de revoltate încât i-au luat din grija ei pe alți cinci copii adoptivi și i-au plasat în orfelinate. Artista face acum demersuri pentru a-și recupera copiii.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim a mai explicat că existau de mai mult timp zvonuri cu privire la relația ei cu Daniil, așa că a decis să facă lumină cu această căsătorie. Cu toate acestea, femeia a ținut să precizez că uniunea lor nu este chiar una clasică. Căsătoria este, într-adevăr, legală, dar legătura lor este doar de natură spirituală, nu fizică, așa cum se gândește lumea.

„Când au venit vremuri dificile (războiul din Ucraina - n.n.), mi-a fost pur și simplu frică pentru Daniil”, a spus Aisylu Chizhevskaya-Mingalim. „El a fost făcut pentru muzică, nu pentru război, dar, în același timp, este la vârsta la care tinerii sunt luați la arme. Am început să mă gândesc cum să-l protejez. M-am consultat cu câțiva cunoscuți și mi-au sugerat această mișcare - să mă căsătoresc cu el”.

„Daniil este deja adult și împreună avem cinci copii adoptați și pe fiul meu biologic, deci șase copii minori. Astfel, Daniil devine tatăl mai multor copii și rămâne acasă”, a mai explicat artista.

Fiind întrebată dacă mariajul ei cu Daniil este fals, cântăreața a spus că uniunea este legitimă și că, într-adevăr, ei formau un cuplu. Insistă totuși că relația lor este mai mult spirituală și nu au relații intime.

Tatarstan este o republică în partea central-estică a Rusiei europene, având capitala la Kazan. Jumătate din populația regiunii este tătară. Republica a fost formată în 1920 și a rămas în cadrul Federației Ruse după destrămarea URSS în 1991, dar sentimente separatiste au apărut la scurt timp după aceea în rândul populației tătare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Bărbatul care și-a transformat tatăl mort într-un chatbot. Cum a ajuns clonarea digitală a decedaților o...
Pro FM
Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi. „Îmi încălzește inima”
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor. Rezidenţii din şapte localităţi...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...