O femeie a organizat răpirea fiului ei ca să-l stoarcă de bani pe tatăl copilului

Data actualizării: Data publicării:
mama si copil plimbandu-se pe o alee, in parc
FOTO: Shutterstock

O femeie din Columbia este acuzată că a organizat răpirea fiului ei, împreună cu mai mulți complici, pentru a obține bani de răscumpărare de la tatăl copilului.

Femeia a sunat alarmată la poliție în seara de 12 noiembrie și a anunțat că fiul ei de 2 ani a fost răpit, în localitatea Caribe Verde. A spus că doi bărbați cu motociclete, care purtau cască, au oprit lângă ea și i-au smuls copilul din brațe, după care au dispărut, iar povestea a fost confirmată de niște martori, potrivit El Espectador.

Poliția a declanșat imediat o operațiune uriașă pentru căutarea copilului. Echipajele au răscolit orașul, s-au dat alerte și s-a anunțat dispariția pe toate canalele posibile. Iar toate aceste eforturi au dat rezultate neașteptate. La numai câteva ore după presupusa răpire, o femeie a sunat la poliție și a anunțat că fiul ei de 17 ani adusese acasă un copil cu semnalmentele celui dispărut.

Poliția a stabilit că adolescentul este o cunoștință a mamei. Acesta a spus la poliție că femeia l-a rugat să aibă grijă câteva zile de fiul ei, pentru că ea trebuia să plece din localitate pentru a rezolva o problemă urgentă.

Femeia nu a plecat nicăieri, dar între timp l-a contactat pe tatăl băiatului spunându-i că răpitorii i-au cerut drept răscumpărare 15.000 de dolari.

Femeia a fost arestată, iar poliția cercetează acum mai multe persoane implicate în caz pentru a se stabili în ce măsură cunoașteau planurile mamei. Copilul este acum în grija tatălui.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri