O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu o femeie
Elisangela Gazano, de 38 de ani, a murit la câteva ore după ce a spus „da” în fața ofițerului de stare civilă FOTO: Facebook/ Elisangela Gazano

O femeie din Brazilia a murit la câteva ore după ce a spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, după ce a căzut într-o piscină și s-a înecat.

Elisangela Gazano, de 38 de ani, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu logodnicul ei, iar pentru petrecerea de nuntă mirii au închiriat o proprietate din Limeira. Femeia și-a pierdut echilibrul, a căzut în piscina de pe proprietate și a murit. Cu numai câteva ore înainte își sărbătorise nunta împreună cu invitații, dar și ziua de naștere a fiicei sale, potrivit Globo.

Potrivit relatărilor din presa locală, Elisangela - care nu știa să înoate - dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă, făcând un atac de panică. Invitații au văzut-o și au intervenit ca să o salveze, chemând și ambulanța. Însă femeia a făcut un stop cardiac și deși a fost dusă de urgență la spital nu a mai putut fi salvată.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Elisangela a postat pe o rețea socială o fotografie cu ea în rochie albă, în timp ce semna actele de căsătorie.

Poliția din Limeira a stabilit că moartea ei a survenit în urma unui accident, astfel că dosarul a fost închis.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri