O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc

Data actualizării: Data publicării:
tanara de culoare
Sade Robinson FOTO: Erika Brown/ GoFundMe

Sade Robinson, o studentă de 19 ani, le-a spus bucuroasă prietenilor ei că urma să meargă la o primă întâlnire cu un bărbat pe care îl plăcea. Au stabilit să se vadă la un restaurant cu fructe de mare din Milwaukee, în seara de 1 aprilie. În cursul nopții, ea a trimis un mesaj video unei prietene dintr-un bar din apropiere. A fost ultima dată când a fost văzută în viață.

A doua zi, poliția a fost chemată după ce un trecător a descoperit un picior uman pe o plajă din parcul Warnimont. Fusese tăiat din zona șoldului, iar unghiile erau vopsite cu oja roz.

Robinson, care visa să aibă o carieră în justiție, a fost dată dispărută în acea seară de către o prietenă îngrijorată, care le-a spus polițiștilor că nu a ajuns la serviciu și nu răspundea la apeluri. Prietena le-a arătat ofițerilor mesajul video, Robinson fiind astfel plasată la un bar.

Anchetatorii au descoperit că Robinson a stabilit să se întâlnească cu Maxwell Anderson, de 33 de ani, la restaurantul cu fructe de mare Twisted Fisherman, în jurul orei 17.00. „Îmi plac fructele de mare”, îi scrisese ea într-unul din mesaje.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din restaurant i-au arătat pe cei doi stând la bar timp de aproximativ o oră, după care au plecat împreună spre un bar din apropiere unde lucra Anderson.

Un alt prieten de-al lui Robinson le-a spus polițiștilor că, după ce a aflat despre dispariția ei de la știri, a folosit o aplicație de pe telefon pentru a-i căuta locația. Ultima locație înregistrată a plasat telefonul lui Robinson în Warnimont Park, la primele ore ale zilei de 2 aprilie.

Anderson a fost arestat pe 4 aprilie și acuzat de omor calificat, mutilarea unui cadavru și incendiere.

Ce a făcut Sade în ultimele ore de viață

Datele colectate de aplicațiile de urmărire a locației telefonului furnizate de prieteni și de mama lui Robinson au oferit o imagine mai detaliată a traseului pe care l-a avut tânăra în seara zilei de 1 aprilie, potrivit The Independent.

Imaginile de pe camerele de la Twisted Fisherman au arătat că cei doi s-au întâlnit în jurul orei 17:20 și au rămas în acest loc până la 18:24. Anderson i-a spus unui barman că era prima lor întâlnire.

Un angajat al clădirii în care locuia Robinson a declarat la poliție că tânăra, cu care se vedea și vorbea des, i-a mărturisit că era „emotionată” pentru întâlnire.

Între 18:29 și 18:35, Robinson s-a deplasat către barul Dukes on Water, unde a rămas aproximativ două ore, după care a plecat la o adresă de pe South Oklahoma Avenue, ulterior stabilindu-se că acolo locuia Anderson.

Aici, Robinson a stat aproape trei ore și jumătate, după care dispozitivul a fost mutat într-o zonă din Kern Park, lângă râul Milwaukee, în jurul orei 1 dimineața.

De acolo, telefonul a fost dus spre Warnimont Park, unde a rămas fără baterie în jurul orei 4:35. Potrivit poliției, telefonul a fost descoperit în zona în care a fost găsit și piciorul.

Aproximativ trei ore mai târziu, la 7:32 dimineața, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un vehicul, în partea de vest a orașului Milwaukee, în apropiere de Washington Park. Pompierii au constatat că vehiculul – o Honda Civic din 2020 – suferise „daune extreme în urma incendiului”.

S-a descoperit că mașina îi aparținea lui Robinson.

Descoperirea șocantă

Poliția a aflat de piciorul uman găsit pe plajă pe 2 aprilie, la ora 17:30. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că era vorba de un picior drept, care aparținea unei femei de culoare.

Înregistrările video făcute de camerele unei clădiri din apropiere au surprins o Honda Civic  în jurul orei 2:50 dimineața. La ora 3.02, a fost văzută o siluetă umană coborând din mașină și plimbânduse în zonă, iar după 90 de minute mașina a părăsit zona.

O examinare a criminaliștilor și testarea ADN au stabilit că piciorul îi aparținea lui Robinson. În zilele de 5 și 6 aprilie au fost găsite alte bucăți din corpul tinerei.

Un martor ocular le-a spus anchetatorilor că a văzut un bărbat alb coborând de pe locul șoferului din Honda Civic care i-a aparținut lui Robinson, în dimineața zilei de 2 aprilie. De asemenea, l-a văzut pe acesta aprinzând o brichetă și aruncând-o în mașină.

Ulterior bărbatul a fost identificat ca fiind Anderson.

Anderson a fost arestat pe 4 aprilie, la două zile după descoperirea piciorului și anunțarea dispariției tinerei, fiind acuzat că a ucis-o cu intenție pe Sade Robinson, după care i-a dezmembrat cadavrul cu intenția de a-și ascunde fapta.

Bărbatul riscă închisoare pe viață pentru fapta lui.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri