Vedeta de pe TikTok care a ucis doi bărbați și-a aflat pedeapsa. Ultimele cuvinte rostite de una din victime

Data actualizării: Data publicării:
femei imbracate în negru cu măști negre
Mahek Bukhari și Ansreen Bukhari FOTO: Profimedia Images

O vedetă de pe TikTok, de 23 de ani, și mama ei au fost condamnate la închisoare pe viață pentru o dublă crimă, după ce au orchestrat uciderea a doi bărbați în timpul unei urmăriri cu mașinile, pentru a ascunde o aventură amoroasă.

Saqib Hussain și prietenul lui Hashim Ijazuddin, ambii de 21 de ani, au fost vizați de două persoane, identificate ca fiind Rekan Karwan și Raees Jamal, într-o urmărire cu mașini de mare viteză, pe 11 februarie 2022. Au fost forțați să iasă cu mașina de pe șosea la o viteză foarte mare, incident în urma căruia și-au pierdut viața.

Mahek Bukhari și Ansreen Bukhari FOTO: Profimedia Images
Mahek Bukhari și Ansreen Bukhari FOTO: Profimedia Images

Procurorii au susținut că cei doi bărbați au fost „ademeniți” să se întâlnească cu Mahek Bukhari, vedeta de pe TikTok, și mama ei, Ansreen Bukhari, 46 de ani, în parcarea unui magazin din Leicester, Anglia, după ce Hussain a amenințat că va dezvălui public aventura amoroasă pe care o avusese cu Ansreen Bukhari, potrivit Insider. Potrivit probelor anchetatorilor, Hussain ar fi fost atras la întâlnire sub pretextul că femeia i-ar fi returnat suma de 3.000 de lire sterline, bani pe care el îi cheltuise cu ea în timpul aventurii.

Chiar înainte de a muri, Hussain a sunat la poliție și a spus că a fost „zburat” de pe șosea de persoane cu cagule care se aflau în două mașini care îl urmăreau. În timpul convorbirii, care a fost redată în timpul procesului, Hussain a spus: „Încearcă să mă omoare, o să mor! Vă rog, domnule, am nevoie doar de ajutor!”.

„Îmi lovesc mașina din spate foarte tare. Vă rog, vă rog... O să mor", a mai spus el, după care a țipat, iar apelul s-a încheiat brusc.

Hussain și Ijazuddin au murit după ce mașina în care se aflau a fost forțată să iasă de pe șosea, potrivit anchetatorilor.

Anul acesta, pe 1 septembrie, Mahek Bukhari și Ansreen Bukhari au fost condamnate la închisoare pe viață, având drept să ceară eliberare condiționată după 31, respectiv 26 de ani. Cei doi șoferi au fost, de asemenea, găsiți vinovați de crimă, Karwan fiind condamnat la minim 26 de ani și 10 luni, în timp ce Jamal, care este deja în închisoare pentru viol, a fost condamnat la un minim de 36 de ani de închisoare.

Alte trei persoane implicate în acest caz au fost găsite vinovate pentru omor din culpă.

Avocatul lui Mahek Bukhari, Christopher Millington, a spus că va face apel.

Judecătorul Timothy Spencer a spus în timpul procesului: „TikTok și Instagram se află în centrul acestui caz. Tu, Mahek Bukhari, ești vedetă pe ambele platforme. Din cauza lor ai renunțat la facultate. Dacă nu ai fi făcut-o, ai fi fost o absolventă cu toată viața în față.”

El a mai spus că o consideră pe Mahek Bukhari „imatură pentru vârsta ei” completând: „Faima ta de-a lungul carierei de influenceriță te-a făcut să fii obsedată total de un sentiment că totul ți se cuvine”.

Mahek Bukhari a fost vedetă pe TikTok și Instagram, unde a adunat milioane de vizualizări la clipurile în care apărea ocazional și mama ei.

„Atât de binecuvântată să o am în viața mea... Mama mea, cea mai bună prietenă și soră - toate într-una”, a scris Mahek Bukhari în descrierea unui videoclip în care apăreau amândouă.

Mahek Bukhari nu a mai postat niciun videoclip pe rețelele sociale din februarie 2022.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri