Paznicii cântăreţi de la metroul din Sao Paolo

Data publicării:
13112012 20concert 20metrou-33193

Principala lor sarcină este să se ocupe de securitatea celor care călătoresc în Sao Paolo cu metroul, însă, o dată pe lună, situația se schimbă.

În loc să patruleze prin stațiile aglomerate ale celui mai mare oraș brazilian, cei nouă paznici urcă pe scenă pentru a cânta. Formația le oferă pasagerilor un adevărat spectacol în subteran. Ideea le-a venit dintr-o simplă întâmplare.

În fiecare an, conducerea metroului ne încurajează să vizităm instituții filantropice. Odată ne-am decis să aducem cu noi și un pic de muzică și totul s-a transformat într-un mic concert”, a povestit Lucivaldo Araujo, paznic la metroul din Sao Paolo.

Acum, concertele au devenit o obișnuință, iar formația paznicilor capătă popularitate de la o lună la alta. Gama e variată, de la rock până la operă.

Paznicii cântăreți au devenit atât de apreciați încât au primit și cereri în căsătorie.

„La sfârșitul unui concert, o fată m-a întrebat dacă mă însor cu ea. I-am spus că nu, pentru că sunt deja căsătorit, însă a primit bine vestea și ne-am distrat cu toții”, a spus un alt paznic, Ivan Costa.

Cei nouă paznici care alcătuiesc formația spun că aceasta este doar o modalitate de a se distra şi că nu vor renunța la slujbele lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri