Prinţul William şi ducesa de Cambridge vor avea, cel mai probabil, o fetiţă

Data publicării:
0603 20copiluk-53293

Ducesa de Cambridge a făcut o vizită la una dintre organizaţiile caritabile din nordul Angliei patronate de socrul său, Prinţul Charles. Oamenii i-au oferit flori, hăinuţe pentru copil şi jucării. Când a primit în dar un ursuleţ, Catherine a spus că i-l va da copilului, doar că a fost aproape de a rosti cuvântul „fetiţă”. S-a oprit însă înainte de a rosti întregul cuvânt: „Oohh, acesta este pentru fet... Mulţumesc foarte mult!

Femeia care i-a oferit ursuleţul a întrebat-o pe ducesă dacă bebeluşul este fetiţă, însă Catherine a spus că nu ştie. După multe insistenţe, a declarat însă că nu poate spune care este sexul copilului pe care îl aşteaptă. Presa britanică susţine că cei doi au aflat de curând sexul bebeluşului lor şi că singurii care ştiu dacă va fi băiat sau fetiţă sunt viitorii bunici.

La sfârşitul anului trecut, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a dat un decret prin care a schimbat legea succesiunii la tron. Astfel, dacă primul născut al ducelui şi ducesei de Cambridge va fi o fetiţă, ea va putea purta titlul de prinţesă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri