Scandal incredibil la nunta la care a apărut prima soție a mirelui. Secretul scandalos pe care l-a dezvăluit aceasta

Data publicării:
nunta, casatorie, cuplu casatorit
Foto: GettyImages

Un mire a fost alungat de la propria nuntă de o mulțime furioasă, după ce prima lui soție a ajuns la petrecere și a anunțat-o pe noua mireasă că bărbatul este deja căsătorit nu cu una, ci cu alte două femei.

Asif Rafiq Siddiqi, „un bărbat cu barbă, puternic”, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, a fost îmbrâncit și pălmuit de mulțimea furioasă, iar hainele lui au fost practic sfâșiate, relatează BBC NEWS.

mire Pakistan
FOTO: Facebook

Mirele a scăpat cu viață pentru că a fost salvat de niște necunoscuți și a fugit de la locul incidentului cu un autobuz.

Poligamia este legală în Pakistan. Însă, chiar dacă un bărbat poate avea patru soții, trebuie să obțină consimțământul soțiilor anterioare înainte de a se căsători din nou.

Se pare că Siddiqi nu a reușit să îndeplinească acest pas esențial, iar prima sa soție și familia acesteia au năvălit în sala din orașul de coastă Karachi, unde aveau loc nunta.

Femeia, Madiha Siddiqi, a informat-o rapid pe mireasă că proaspătul ei soț avea un secret: „Este soțul meu și este tatăl acestui copil”, i-a spus arătându-i băiețelul pe care îl ținea de mână.

Se pare că mireasa nu știa că soțul ei este deja căsătorit cu două femei.

Nunta a fost întreruptă de o încăierare în toată regula.

Prima soție a spus că s-a căsătorit cu mirele în 2016, după ce l-a întâlnit la Universitatea din Karachi, unde Siddiqi ar fi angajat.

Femeia a mai dezvăluit că bărbatul ei s-a căsătorit în secret cu cea de-a doua soție, numită Zehra Ashraf, profesoară la Universitatea Femeilor din Karachi, în 2018. Prima doamnă Siddiqi a aflat ulterior despre cea de-a doua căsătorie și a fost șocată când a auzit că bărbatul ei urma să se căsătorească și cu a treia femeie.

În aceste condiții, mirele s-a trezit încolțit și de familia noii soții. În final, bărbatul, plin de vânătăi și cu hainele rupte, a fost preluat de un echipaj de poliție.

Rao Nazim, șeful secției de poliție Taimuriha, a declarat pentru BBC că nu a fost înregistrată nicio plângere oficială. „Este o problemă de familie, iar reclamanții trebuie să meargă la instanța de familie pentru a-și rezolva situația”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri