Seară dansantă la metrou. Pensionarii din Kiev petrec o dată pe săptămână în subteran

Data publicării:
29032013-2013-03-31-17h11m25s84
 

Aşa se distrează în fiecare sâmbătă seara zeci de pensionari din Kiev. Isi dau intalnire la o staţie de metrou şi petrec câteva ore agreabile, cu dansuri de pe vremea lor şi amintiri din tinereţe. Pe lângă distracţie, unii dintre ei şi-au găsit şi marea iubire.

„Am venit odată să dansez, eram supărată şi plictisită. Dansul se apropia de final când Mikola Viaceslavovici a venit să mă scoată la dans. Mi-a plăcut de el, lui de mine. A fost dragoste la prima vedere. Nu ne-am mai despărţit de atunci şi nici nu avem de gând”, spune una dintre pesionare.

Mulţi dintre pensionari vin îmbrăcaţi la petrecere în costume populare, în amintirea petrecerilor pe care le încingeau în tinereţe.

Sâmbătă seara, staţia de metrou Teatralnaia se transformă şi în obiectiv turistic, atât pentru localnici, cât şi pentru străini care vin să vadă dansul pensionarilor.

Oficialii de la Kiev le-au permis pensionarilor să se adune în fiecare sâmbătă seara în staţia de metrou după ce aceştia au făcut o cerere către primărie în care spuneau că situaţia financiară nu le permite să închirieze o sală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri