Trump: „Cartea lui Woodward este o escrocherie”. Președintele american, descris ca un individ incult, coleric şi paranoic

Data publicării:
Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Foto: Guliver/GettyImages

Preşedintele american Donald Trump a calificat vineri drept "escrocherie" cartea jurnalistului de investigaţii Bob Woodward despre preşedinţia sa, spunând că citatele au fost inventate, relatează Agerpres, care citează AFP.

Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Foto: Guliver/GettyImages

"Cartea lui Woodward este o escrocherie. Nu vorbesc în felul în care sunt citat. Dacă ar fi fost aşa, nu aş fi fost ales preşedinte", a scris Trump pe Twitter din Montana, unde se află pentru un miting electoral.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Autorul foloseşte în carte orice truc pentru a denigra şi a bagateliza. Aş vrea ca oamenii să poată vedea adevăratele fapte - iar ţara noastră o duce GROZAV!", a adăugat el.

Celebrul jurnalist de investigaţii Bob Woodward va lansa la 11 septembrie în SUA o carte explozivă, 'Fear: Trump in the White House', care îi face un portret devastator liderului de la Casa Albă.

În acest volum, din care Washington Post a publicat marţi câteva extrase, Woodward face portretul unui preşedinte incult, coleric şi paranoic, pe care colaboratorii se străduiesc să-l controleze pentru a evita derapaje foarte grave.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri