Video Un bărbat care încerca să fure dintr-o mașină a fost rănit de cărămida aruncată în geam

Data actualizării: Data publicării:
hot

Un bărbat din Marea Britanie a fost suprins de o camera de supraveghere în timp ce încerca să spargă geamul unei mașini, dar a fost lovit în față de cărămida aruncată, informează Daily Mail.

Întâmplarea a avut loc în Durham, iar pe filmare se vede cum un bărbat se apropie de mașină. După ce se uită în jur, ridică o cărămidă de pe jos și o aruncă într-un geam lateral. Cărămida ricoșează și îl lovește pe bărbat în față.

Hoțul pare lovit puternic și își revine cu greu, apoi aruncă cărămida peste gard și pleacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Proprietarul mașinii a spus că geamul a fost doar puțin zgâriat.

"Doar câteva zgârieturi pe geam și ușă. Nu știu de a ales mașina mea, probabil știa că sunt în scaun cu rotile și credea că sunt o țintă ușoară", a spus proprietarul mașinii.

Poliția din Durham a anunțat că agenții au fost chemați să intervină la un caz de furt dintr-un magazin din zonă. În timp ce se îndreptau spre acel loc, au fost anunțați și de tentativa de furt asupra mașinii. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat în acest caz.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri