Un bărbat din Spania a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux ca să nu plătească nota

Data actualizării: Data publicării:
un barbar mananca la restaurant
Un bărbat din Spania a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux ca să nu plătească nota FOTO: Getty Images

Un bărbat lituanian de 50 de ani care locuiește în Spania a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux, ca să nu plătească nota.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost arestat recent în Alicante, după ce a încercat să plece dintr-un restaurant fără să achite, prefăcându-se că se simte rău, a transmis poliția locală citată de Business Insider.

A fost pentru a 20-a oară într-un an când a aplicat această schemă, astfel că bărbatul era în atenția poliției.

În cel mai recent incident, bărbatul a comandat două whisky și o paella cu fructe de mare, la El Buen Corner, iar la final a primit o notă de plată de 34,85 euro.

Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a spus că un ospătar l-a observat pe bărbat că s-a ridicat de la masă cu intenția de apleca și i-a spus că trebuie să plătească mai întâi. Bărbatul i-a spus că se duce în camera de hotel ca să aducă bani, pentru că nu mai avea la el, însă angajații au refuzat să-l lase să plece.

După câteva secunde, bărbatul a căzut teatral la pământ, prefăcându-se că are un infarct, însă angajații nu au picat în plasa lui și, în loc să sune la ambulanță, au sunat la poliție.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Alicante a confirmat că bărbatul era cunoscut: „A fost arestat de mai multe ori în orașul Alicante. Modul de operare a fost același”.

Bărbatul a fost arestat, iar cazul lui a ajuns acum în justiție.

Potrivit EFE, care a citat un ofițer care l-a arestat pe bărbat în patru ocazii anterioare, acesta comandă la restaurante cele mai scumpe preparate din meniu, precum homar și whisky-uri premium. Același polițist a mai spus că ori de câte ori a fost arestat, bărbatul a fost jovial și foarte amabil și nu a părut deloc deranjat să-și petreacă 2-3 zile în arest.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri