Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl și i-a arătat capul într-un videoclip postat pe YouTube

Data actualizării: Data publicării:
barbat vorbind in fata camerei
Justin Mohn, de 32 de ani, este acuzat că și-a ucis tatăl prin decapitare FOTO: captură YouTube

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, a fost arestat după ce și-ar fi ucis prin decapitare propriul tată, după care i-a arătat capul într-un videoclip înfiorător postat pe YouTube, în timp ce relua teorii ale conspirației promovate de dreapta.

Justin Mohn, de 32 de ani, este acuzat că și-a ucis tatăl, pe Michael Mohn, a declarat căpitanul Pete Feeney de la Departamentul de Poliție din Middletown Township pentru NBC News.

Justin Mohn a fost arestat pentru crimă de gradul I, profanare de cadavre și deținerea unui instrument cu care a fost comisă o infracțiune. Instanța a refuzat eliberarea pe cauțiune, a spus Feeney.

În videoclipul de pe YouTube, Mohn, care poartă mănuși, ține capul tatălui său care se află într-o pungă de plastic. Ulterior, în clip, capul este filmat într-o oală de gătit.

Mohn spune că tatăl lui a fost angajat federal timp de 20 de ani și că a fost un trădător. De asemenea, cere moartea tuturor oficialilor federali și atacă administrația președintelui Joe Biden, mișcarea Black Lives Matter, comunitatea LGBTQ și activiștii Antifa. YouTube a șters videoclipul, care durează mai mult de 14 minute, la câteva ore după ce a fost postat.

Biroul procurorului din Bucks a precizat într-un comunicat emis marți seară că poliția din Middletown Township a fost solicitată să intervină într-un caz de crimă la ora 19:00. „Apelul de urgență a fost făcut de soția victimei. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbatul decedat în baie”, se spune în comunicat. Poliția l-a reținut pe fiul bărbatului decedat, se mai precizează în comunicat.

Șeful poliției, Joseph Bartorilla, a declarat pentru presă că fiul nu se afla în casă atunci când a sosit poliția, fiind găsit la aproximativ 140 de kilometri de casă, în jurul orei 23:30, când a fost arestat.

Poliția a precizat pentru NBC News că știa de videoclipul de pe YouTube și a obținut o copie a acestuia.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri