Un criminal în serie care a fost prins datorită unei femei de 91 de ani a fost omorât în închisoare

Data actualizării: Data publicării:
barbat intins in patul dintr-o celula
Un criminal în serie care a fost prins datorită unei femei de 91 de ani a fost omorât în închisoare FOTO: Getty Images

Un bărbat acuzat că a ucis 22 de femei a fost omorât de colegul lui de celulă, într-o închisoare din Texas. Billy Chemirmir, de 50 de ani, a fost găsit mort în celula sa după ce a fost atacat de un alt deținut care ispășește o pedeapsă pentru crimă.

Autoritățile nu au oferit detalii despre motiv sau modul în care a fost ucis.

Anul trecut, Chemirmir a fost condamnat pentru că a ucis două femei în vârstă, dar era cercetat și pentru comiterea altor 20 de crime, victime fiind, de asemenea, femei cu vârste înaintată, potrivit Sky News.

Potrivit procurorilor, timp de 2 ani, el a urmărit și atacat femei în vârstă din zona Dallas, ucigându-le pentru a le fura obiectele de valoare.

Deși rudele îndoliate au reclamat lipsa unor bijuterii și a altor obiecte de valoare, multe dintre decese au fost considerate inițial morți naturale. Acest lucru a bulversat multe rude, pentru că o parte din femei erau sănătoase și active, chiar dacă aveau vârste înaintate.

Chemirmir a fost prins după ce o femeie de 91 de ani a supraviețuit atacului său, în 2018. Le-a spus ofițerilor că un bărbat a intrat cu forța în apartamentul ei dintr-o casă de bătrâni, a încercat să o sufoce cu o pernă și i-a luat bijuteriile.

Polițiștii l-au găsit pe suspect a doua zi și au descoperit la el și bijuteriile furate. Chiar înainte de a fi prins, el aruncase o cutie de bijuterii în care se aflau documente care i-au condus pe detectivi la casa unei femei de 81 de ani găsită moartă în dormitorul ei.

După arestarea lui Billy Chemirmir, poliția a reexaminat mai multe decese înregistrate în zonă, iar numărul de acuzații a tot crescut.

În timpul procesului, Chemirmir a susținut că este nevinovat, însă probele împotriva lui au fost solide, astfel că a primit două sentințe pe viață pentru două crime. Între timp, anchetatorii adunau dovezi și în celelalte 20 de cazuri.

Autoritățile au deschis o anchetă cu privire la moartea lui.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri