Video Un pilot în vârstă de 16 ani livrează echipamente medicale spitalelor din zonele rurale, în timpul orelor de zbor

Data actualizării: Data publicării:
Thomas Kim
Foto: Business Insider / Thomas Kim

Un pilot în vârstă de 16 ani din Statele Unite livrează echipamente medicale spitalelor din zonele rurale ale statului Virginia, potrivit Business Insider.

Deși adolescentul nu are încă carnet de conducere, asta nu l-a împiedicat să lupte împotriva pandemiei de coronavirus. Tânărul își folosește lecțiile de zbor pentru a livra materiale și echipamente de protecție unităților medicale din zone rurale.

“Am început să fac asta în urmă cu câteva săptămâni, odată cu împlinirea vârstei de 16 ani. Școala este închisă. Antrenamentele de lacrosse sunt suspendate. Tot ce mi-a mai rămas sunt orele de zbor”, a declarant TJ Kim. “Visul meu era să devin pilot de luptă în Marina americană. Anul trecut, de ziua mea, tatăl meu mi-a făcut cadou aceste ore de zbor”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fiecare săptămână, adolescentul originar din statul Maryland, ia legătura cu spitalele din zonele rurale din Virginia și livrează măști, mănuși, echipamente medicale și alte materiale de protecție.

“Vreau să le mulțumesc tuturor medicilor și asistentelor din prima linie și vreau să îi asigur că atâta timp cât vor avea nevoie de echipamente, o să le livrez”, a mai adăugat TJ Kim.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri