Video Un urs a fost surprins relaxându-se într-un jacuzzi în timpul unui val de căldură din California

Data publicării:
urs
Sursa foto: captură video Burbank Police / Facebook

Poliția din orașul Burbank, statul California, a fost chemată pentru o situație mai puțin obișnuită: un urs se răcorea în jacuzzi-ul unei case, în timpul unui val de căldură, scrie CNN.

Un apel primit vineri după-amiază de poliția din Burbank anunța prezența unui urs în zona Paseo Redondo. La sosirea ofițerilor, aceștia au găsit ursul în jacuzzi-ul unei locuințe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La scurt timp, ursul a ieșit din jacuzzi, a escaladat un zid și s-a urcat într-un copac din apropierea locuinței.

Poliția din Burbank a distribuit un clip video cu ursul relaxându-se în jacuzzi.

Orașul Burbank s-a aflat sub o avertizare de temperaturi înalte până duminică seara, iar temperaturile au atins și 36 de grade Celsius.

Statul California are o populație de urși negri de aproximativ 25-30.000 de exemplare. Autoritățile sfătuiesc oamenii să evite să se apropie de urșii care pot cântări 250 de kilograme și pot atinge viteze de 60 kilometri pe oră în timpul alergării. Tototdată, în caz de întâlnire, urșilor trebuie să li se lase mereu accesibilă o cale de plecare.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri