Video Unde au loc cele mai extravagante petreceri din lume. Câteva ore de distracție costă cât o vacanță întreagă

Data actualizării: Data publicării:
petreceri-extravagante
Cele mai extravagante petreceri din lume costă cât o vacanță întreagă și au loc în cele mai impresionante orașe. Foto: Captură Digi24

Baie în șampanie, piscine infinity sau dansuri în vârf de munte. Așa sună cele mai extravagante petreceri din lume care costă cât o vacanță întreagă și au loc în cele mai impresionante orașe.

Pe listă se găsește Mykonos. Insula e cunoscută pentru că distracția e la cote maxime fie dimineață, prânz sau seară. Turiștii vin aici special pentru petrecerile legendare.

Urmează Las Vegas. Aproape în fiecare noapte, în localurile de aici fie cântă un artist de renume mondial, fie mixează unul dintre cei mai cunoscuți dj din lume.

Bangkok e și el în topul orașelor demne de petreceri memorabile. De la cocktail-uri la înălțime cu priveliști superbe, la cluburi de noapte care sfidează orice așteptare.

New Orleans e renumit în întreaga lume pentru muzică, sărbători și festivaluri. Viața de noapte de pe Bourbon Street e cunoscută de toți americanii și nu numai.

Urmează Berlin, aici petrecerile au loc în orice moment al zilei, chiar în bărci pe cel mai mare râu din oraș.

Rio de Janeiro e pe locul doi în topul orașelor cu cele mai extravagante petreceri. Au loc în vârf de munte, iar peisajele îți taie răsuflarea.

Cel mai râvnit loc pentru o viață unde distracția e la cote maxime este Ibiza. Aici petrec vedetele de la Hollywood și cei mai bogați oameni din lume. Iar distracția nu are nevoie de descriere.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri