VIDEO. Momentul în care zeci de persoane s-au călcat în picioare în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Data publicării:
Inghesuiala la cumparaturile de Craciun
Sursă foto: captură / 9 News

Imaginile şocante apărute în mediul online arată momentul în care peste 100 de oameni sunt zdrobiţi de mulţime într-un mall din Asutralia, în timpul cumpărăturilor haotice de sărbători, potrivit MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mall-ul asutralian Westfield Parramatta a organizat cu ocazia sărbătorilor un maraton de cumpărături care ar fi trebuit să dureze 33 de ore. Acest eveniment a fost inaugurat printr-o tombolă care consta în baloane cu diverse premii şi pe care vizitatorii mall-ului trebuiau să le prindă.

Haosul general a fost declanşat în momentul în care baloanele au fost aruncate în incinta mall-ului şi peste 100 de oameni s-au înghesuit în încercarea de a obţine unul dintre premii.

Au urmat momente de panică care s-au soldat cu victime, printre care şi copii. Cinci persoane au necesitat spitalizare, iar alte 12 au avut nevoie de îngrijiri la faţa locului. Autorităţile au deschis o investigaţie în urma incidentului.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri