Video "Nu mor eu din asta". Momentul în care președintele Portugaliei este luat pe sus și dus la spital după ce a leșinat

Data publicării:
preseidntele portugaliei luat pe sus dupa ce a lesinat
Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a leșinat în timpul unei vizite pe care o făcea la Facultatea de Știință și Tehnologie din Lisabona. FOTO: Twitter NEXTA

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a leșinat în timpul unei vizite pe care o făcea la Facultatea de Știință și Tehnologie din Lisabona. A fost luat pe sus și dus la Spitalul de Santa Cruz, arată imagini distribuite pe rețele sociale. El a fost externat în scurt timp și a glumit: "Nu mor eu din asta".

La ieșirea din spital Marcelo Rebelo de Sousa a spus că incidentul a avut loc deoarece avea tensiunea foarte mică și că și-a dat seama de seama deoarece i se mai întâmplase, așa că a vrut să iasă din clădirea facultății unde era în vizită, scrie cmjornal.pt.

La fața locului au fost chemate două ambulanțe de la Trafaria, una dintre ele pentru a-l duce pe președinte "pentru orice eventualitate" la Spitalul Santa Cruz.
Când au ajuns la facultate, salvatorii Trafaria l-au găsit pe președinte leșinat și i-au acordat primul ajutor până la venirea paramedicilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, șeful de cabinet, Fernando Frutuoso de Melo, le-a spus jurnaliştilor că președintele "este bine dispus". "A leșinat, dar și-a revenit repede. Nu a vrut să anulăm agenda de după-amiază", a spus el. "M-a sunat pe telefonul mobil în ambulanță. Echipa medicală este aceeași care i-a făcut intervenția chirurgicală în 2019", a adăugat acesta.

La ieșirea din spital, președintele protughez a povestit că l-a sunat din ambulanță pe premierul Antonio Costa și chiar a glumit despre starea lui. I-a spus: "Nu mor eu din cauza asta".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri