O femeie a încercat să urce în avion cu un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână

Data actualizării: Data publicării:
O femeie a încercat să urce în avion cu un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână
O femeie a încercat să urce în avion cu un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână. Foto: TSA/ Instagram

Angajații de la Aeroportul Internațional Tampa din statul american Florida au avut o surpriză când au scanat bagajul de mână al unei pasagere. Femeia voia să urce în avion cu un șarpe Boa Constrictor, lung de peste un metru, relatează CNN.

Administrația de Securitate a Transporturilor a postat pe Twitter vineri după-amiază detaliile incidentului petrecut pe 15 decembrie.

Purtătorul de cuvânt al TSA, Lisa Farbstein, a spus că „TSA a notificat compania aeriană că femeia cu bagajul de mână a primit un bilet pentru a-și continua zborul, dar compania aeriană nu a permis ca șarpele să urce în avion”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Boa constrictor sunt șerpi neveninoși care își ucid prada strângând-o cu colacele lor puternice. Mediul lor natural este din nordul Mexicului până în Argentina.

Nu este primul caz de animal găsit în bagaje de echipele de securitate de la aeroport.

Tot anul trecut, un agent de securitate de pe cel mai mare aeroport din New York a descoperit o pisică în bagajul de cală al unui pasager.

Pisica nu aparținea persoanei cu valiza, ci altcuiva din locuința sa. Pasagerul nici nu știa că pisica era închisă în bagaj. El a spus că felina a văzut probabil valiza deschisă și a sărit înăuntru.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri