Video Prim-ministra Noii Zeelande a fost întreruptă de un cutremur în timpul unei conferințe de presă

Data publicării:
Jacinda Ardern cu steaguri ale Noii Zeelande în spate, la un pupitru cu microfon
Jacinda Ardern și-a păstrat calmul în timpul cutremurului și a cerut, politicos, jurnaliste, să-și repete întrebarea. Foto: Captură Twitter/@apexworldnews

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 a lovit Noua Zeelandă, joi, zguduind întreaga țară, inclusiv pe prim-ministra țării care se afla în timpul unei conferințe de presă, relatează The Independent. Jacinda Ardern și-a menținut calmul în timpul cutremurului și a cerut, apoi, unei jurnaliste să repete întrebarea pe care o pusese.

Șefa guvernului neo-zeelandez se afla la o conferință de presă în capitala Wellington, unde răspundea la întrebări cu privire la pandemia de coronavirus. Chiar în timp ce o jurnalistă punea o întrebare, camera a început să se zguduie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Păstrându-și calmul, Jacinda Ardern i-a cerut jurnalistei să repete întrebarea.

„Îmi cer scuze, a fost o mică perturbare. Puteți repeta întrebarea, vă rog?”, a spus Ardern zâmbind.

Cutremurul, cu epicentrul la 30 de kilometri de orășelul Taumarunui s-a simțit de mii de oameni din cele două insule care compun Noua Zeelandă. Până acum nu există informații că seismul ar fi produs pagube sau ar fi rănit pe cineva.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri