Scurgere de gaz toxic în Iordania. 10 oameni au murit și peste 250 au fost răniți

Data publicării:
O cisternă plină cu gaz toxic a căzut în timp ce era ridicată de o macara pe o navă, provocând o explozie şi apoi o scurgere de gaz toxic
O cisternă plină cu gaz toxic a căzut în timp ce era ridicată de o macara pe o navă, provocând o explozie şi apoi o scurgere de gaz toxic. Foto: Profimedia

Cel puţin zece persoane au murit şi 251 au fost rănite într-o explozie urmată de o scurgere de gaz toxic de la o cisternă în portul iordanian Aqaba, a relatat televiziunea de stat, preluată de Reuters.

Iniţial, Directoratul pentru securitate publică a anunţat un bilanţ al incidentului de cinci morţi şi peste 230 de răniţi.

O cisternă plină cu gaz toxic a căzut în timp ce era ridicată de o macara pe o navă, provocând o explozie şi apoi o scurgere de gaz toxic, relatează agenţia de ştiri naţională iordaniană Petra, potrivit Agerpres.

Directoratul pentru securitate publică a anunţat că Departamentul de protecţia civilă a trimis specialişti pentru a izola locul exploziei şi a limita scurgerea de gaz toxic.

Centrul naţional pentru securitate şi managementul crizelor a făcut apel la cetăţenii din Aqaba să nu se adune în faţa spitalelor, pentru a uşura munca paramedicilor.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri