Secretarul de presă al președintelui Braziliei, infectat cu noul coronavirus. Oficialul s-a întâlnit cu Donald Trump acum câteva zile

Data actualizării: Data publicării:
Fabio Wajngarten, secretarul de presă al președintelui brazilian, stă lângă Donald Trump (primul de la dreapta la stânga) la reședinta de la Mar-a-Lago
Fabio Wajngarten, secretarul de presă al președintelui brazilian, stă lângă Donald Trump (primul de la dreapta la stânga) la reședinta de la Mar-a-Lago Foto: Instagram

Secretarul de presă al președintelui Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv la coronavirus. Nu e clar încă dacă președintele Braziliei se va autoizola, dar, fapt demn de menționat, oficialul s-a întâlnit acum câteva zile cu Donald Trump.

Președintele SUA are 73 de ani, iar cel al Braziliei are 64 de ani.

Fabio Wajngarten, secretarul de presă al președintelui brazilian Jair Bolsonaro, a fost testat joi și a reieșit că este contaminat cu noul coronavirus, au declarat pentru CNN două surse concordante. Acum, starea de sănătate a președintelui Braziliei este monitorizată.

Totul se întâmplă după ce în weekend Fabio Wajngarten s-a întâlnit cu președintele Donald Trump la reședința acestuia din Florida.

Chiar secretarul de presă brazilian a postat o fotografie pe Instagram în care stă alături de Donald Trump și de vicepreședintele Mike Pence, la Mar-a-Lago, purtând o șapcă pe care scrie „Make Brazil Great Again”, o adaptare a sloganului de campanie al președintelui american, „Make America Great Again” (Să facem din nou America măreață).

Fabio Wajngarten l-a însoțit pe președintele brazilian în deplasarea din Statele Unite. Jair Bolsonaro și Donald Trump au luat cina împreună, după ce înainte de asta vorbiseră cu presa despre epidemia de coronavirus.

„Nu sunt absolut deloc îngrijorat”, le spunea Donald Trump reporterilor, care l-au întrebat despre prezența sa, în zilele precedente, la o conferință unde o altă persoană participantă a fost testată pozitiv la coronavirus. 

Joi, Donald Trump a spus că știe că secretarul de presă brazilian a fost diagnosticat cu coronavirus. „N-am făcut nimic neobișnit, doar am stat alături pentru un timp”, a declarat Trump, referindu-se la omologul brazilian. 

Miercuri, administrația Trump a anunțat că nu mai permite accesul pe teritoriul american al cetățenilor care vin din Europa.

Joi, autoritățile de la Washington au anunțat că nu mai este permis accesul publicului în Casa Albă. Turul ghidat în Casa Albă, sediul Președinției americane, este una dintre principalele atracții turistice ale Washingtonului. Măsura este luată pe termen nedefinit.

Editor: Luana Păvălucă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
De ce Regele Charles ține mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Pensie cu 1.400 lei mai mare la recalcuare, deși s-a pensionat la doar 59 ani. Câte puncte bonus are
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...