Cote la pariurile pentru prezidențialele din SUA: Trump, 49,5% șanse. Peste 50.000 de euro puși pe el într-un singur pariu

Data publicării:
Donald Trump sustine un discurs în prima zi a Convenției Naționale a Partidului Republican, din Charlotte, Carolina de Nord.
Președintele SUA, Donald Trump. Foto: Guliver / Getty Images

Donald Trump are 49,5% șanse să fie reales președinte al SUA, devenind miercuri favorit la o casă de pariuri, în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă cotă din ultimele trei luni, doar 49%. Peste 50.000 de euro reprezintă cel mai mare pariu, banii fiind mizați pe actualul șef a SUA, transmite Mediafax.

„Donald Trump are 49,5% șanse să fie reales, devenind azi-dimineață favorit în timp ce Joe Biden a atins cea mai joasă probabilitate din ultimele trei luni, doar 49%. Șansele lui Donald Trump de a câștiga un nou mandat de președinte al Statelor Unite au crescut simțitor în ultimele săptămâni, el recuperând în fața lui Joe Biden și fiind dimineață cotat de către Betfair Exchange cu 49,5% șanse – cotă 2.02”, anunță casa de pariuri Betfair.

Astfel, Trump a redevenit pentru moment favorit pentru realegere, după ce în ultimele luni Biden părea să ia un avans decisiv.

„Avansul considerabil avut de Biden s-a evaporat. Remarcabila recuperare a președintelui Trump ne indică faptul că odată cu pariurile plasate în favoarea lui, acesta a redevenit favorit în cursa pentru Casa Albă în această dimineață” a spus un purtător de cuvânt Betfair.

Până în prezent au fost plasate pariuri în valoare de 79,2 milioane euro.

Cel mai mare pariu plasat până acum în campania prezidențială, peste 50.000 de euro, au fost mizați pe Donald Trump.

Redactor: Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri