Video De ce a fost proiectat numărul de morți de Covid-19 din Statele Unite pe unul dintre terenurile de golf ale lui Donald Trump

Data publicării:
Donald Trump, presedintele SUA, se afla in Biroul Oval
Foto: GettyImages

Protestatari anti-Trump au proiectat o imagine care compară numărul de vizite la golf ale președintelui american în lunile de pandemie, începând cu 7 martie, și bilanțul deceselor din cauza noului coronavirus în Statele Unite ale Americii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginea a fost făcută vizibilă cu ajutorul unui videoproiector și a fost proiectată pe terenul de golf pe care Trump îl deține în Scoția la Turnberry. Împreună cu imaginea care arată felul în care a crescut numărul deceselor de Covid în SUA în dreapta și numărul de partide de golf jucate de președinte în stânga în funcție de dată, a fost acompaniată și de fragmente de discurs ale lui Trump din perioada în care era candidat și îl critica pe Barack Obama pentru vizitele sale pe terenul de golf.

„Obama iese la golf în fiecare zi. Obama joacă mai mult golf decât jucătorii profesioniști din liga PGA. Și eu iubesc golful, dar dacă aș ajunge la Casa Albă, nu cred că aș călca pe la Turnberry din nou, nu cred că aș mai vedea Doral (n. red. - două dintre stațiunile de golf preferate de Donald Trump) din nou. Doral este proprietatea mea, în Miami. Nu cred că aș mai vedea multe dintre locurile pe care le frecventez. Aș sta în Casa Albă și aș munci până la epuizare.

Nu va fi timp de mers în vacanțe, nu va fi timp de mers la golf. Dacă voi fi ales președinte o să fiu mereu la Casa Albă. Nu mai plec. O să muncesc pentru voi, nu voi avea timp să joc golf. Dacă ai fi la Casa Albă, de ce ai vrea să joci golf?”, sunt fragmente de discurs ale lui Donald Trump, pe vremea când încă era candidat sau cetățean privat, și îl critica pe președintele de atunci, Barack Obama, pentru faptul că mergea să joace golf. Din data de 7 martie, pe toată durata pandemiei, Donald Trump a jucat golf de 24 de ori. Peste 200.000 de americani au murit în această perioadă de timp din cauza Covid-19.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...