VIDEO. Un depozit Amazon în care erau mulți muncitori s-a prăbușit după trecerea unei tornade în zonă

Data actualizării: Data publicării:
Un depozit Amazon s-a prăbușit după o tornadă
Un depozit Amazon s-a prăbușit după o tornadă. Foto: Captură video

Un depozit Amazon din Statele Unite plin cu muncitori s-a prăbușit după ce prin apropiere a trecut o tornadă. Incidentul s-a petrecut în această dimineață într-o suburbie a orașului Saint Louis.

În clădire erau între 50 și 100 de oameni, care lucrau pe tura de noapte.

Poliția și pompierii cred că sunt mai multe victime, dar până acum, nu se știe un număr exact.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La fața locului sunt zeci de echipaje de intervenție.

„Siguranța angajaților și partenerilor noștri este prioritatea noastră principală. Evaluăm situația și vom împărtăși informații suplimentare când vor fi disponibile”, a transmis Richard Rocha, purtătorul de cuvânt al Amazon.

În imagini se poate observa că au rămas în picioare doar stâlpii care susțineau pereții și acoperișul depozitului.

Prăbuşirea clădirii a fost raportată la scurt timp după ce o tornadă a lovit localitatea, în jurul orei locale 20:30 (02:30 GMT).

Serviciul Naţional de Meteorologie a emis avertizări de tornadă, vineri seara, pentru unele regiuni din mai multe state, inclusiv Arkansas, Tennessee, Missouri şi Illinois.

Cel puţin doi morţi, cinci răniţi şi mai multe persoane blocate după o serie de tornade

Zeci de persoane au rămas blocate vineri într-un centru pentru persoane vârstnice din nord-estul statului american Arkansas în urma unei tornade care a ucis două persoane şi a rănit alte cinci. Tornada, care a lovit un cămin pentru persoane vârstnice din oraşul Monette s-a numărat printre mai multe astfel de fenomene care au afectat regiunea, una dintre tornade fiind consemnată în localitatea Truman din apropiere, conform canalului KAIT TV, afiliat NBC.

Potrivit judecătorului Marvin Day din comitatul Craighead, citat de KAIT TV, două persoane şi-au pierdut viaţa, alte cinci au fost rănite şi cel puţin 20 au rămas blocate în căminul pentru persoane vârstnice de la Monette Manor, lângă graniţa cu Tennessee.

 

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri