Video Susținătorii lui Trump, în camionete, au înconjurat un vehicul al campaniei Biden pe o stradă din Texas. Președintele a aplaudat gestul

Data publicării:
dezbatere prezidentiala SUA trump biden
Donald Trump și Joe Bden. Foto: Profimedia Images

Joe Biden, candidatul democraților la alegerile prezidențiale americane din 2020, a acuzat un act de hărțuire al susținătorilor lui Donald Trump asupra unei echipe a campaniei sale, duminică. FBI a anunțat, de asemenea, că investighează incidentul, conform AFP, citat de Agerpres.

Incidentul a fost filmat și publicat pe Twitter, inclusiv de președintele Donald Trump - mai multe camioane ale susținătorilor lui Trump, cu steaguri de campanie ale președintelui, au înconjurat un vehicul al campaniei Biden. În mașina inscripționată Biden/Harris s-ar fi aflat o candidată democrată pentru Congres, care și-a întrerupt călătoria și și-a anulat evenimentele de campanie și o conferință de presă în urma incidentului. 

Președintele american a publicat și el clipul video pe Twitter cu mesajul: „Iubesc Texas-ul!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu am văzut niciodată aşa ceva - în orice caz nu am avut niciodată un preşedinte care crede că acesta este un lucru bun”, a declarat Joe Biden susţinătorilor săi din Philadelphia.

Biroul FBI din San Antonio a confirmat că anchetează incidentul, fără a da alte detalii. Nu au fost semnalaţi răniţi în incident, dar nu se ştie dacă persoanele implicate aveau arme asupra lor.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri