Video Ucrainenii au eliminat un grup de ruși veniți într-o misiune de sabotaj. Un soldat rus zboară efectiv prin aer de la suflul exploziei

Data actualizării: Data publicării:
rus in aer ezgif.com-resize (23)

Scene dure de luptă au avut loc pe malul fluviului Nipru, în regiunea Herson, unde mai mulți soldați ruși veniți într-o misiune de recunoaștere și sabotaj au fost surprinși de militarii ucraineni de pe mal și eliminați. Atenție, imaginile sunt greu de urmărit!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soldații rușii au fost atacați imediat ce au tras barca pe malul Niprului controlat de ucraineni. Imaginile surprinse din dronă arată cum o grenadă a fost lansată deasupra bărcii, iar rușii s-au văzut obligați să sară în apă, încercând să se adăpostească lângă un mic ponton.

Doi dintre ei s-au urcat apoi înapoi în barcă, însă nu au reușit să pornească motorul, moment în care au fost supuși un tir de gloanțe de pe mal, fiind obligați din nou să abandoneze mica ambarcațiune.

Tirul de pe mal a continuat, iar unul dintre ruși, care a încercat să iasă din apă, a fost efectiv aruncat câțiva metri în sus de suflul unei explozii foarte puternice. 

Imaginile au surprins și trei soldați ucraineni care păzeau malul și care i-au eliminat și cu o grenadă pe ceilalți ruși rămași în apă.

Clipul, deosebit de dur, a fost postat pe Twitter de Special Kherson Cat, un cont specializat în informații și imagini de pe frontul din Ucraina, care spune că a fost vorba de o misiune de recunoaștere și sabotaj a soldaților ruși pe malul ucrainean al Niprului.

Unul dintre cei care au comentat la postare a reușit să geolocalizeze imaginile, confirmând că scena s-a petrecut într-adevăr în regiunea Herson, pe malul Niprului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri