Klaus Iohannis salută deblocarea bugetului UE și fondului de relansare economică

Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis îl salută pe Charles Michel la reuniunea Consiliului European.
Președintele Klaus Iohannis îl salută pe Charles Michel la reuniunea Consiliului European. Foto: Twitter/Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a salutat, pe Twitter, deblocarea bugetului Uniunii Europene și fondului de reconstrucție post-Covid. Președintele României a transmis că „România este pregătită să folosească aceste fonduri pentru reforme și investiții în sectoare cheie, în beneficiul tuturor românilor”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acord important astăzi prin deblocarea viitorului buget al Uniunii Europene și a pachetului de relansare economică. România este pregătită să folosească aceste fonduri pentru reforme și investiții în sectoare cheie, în beneficiul tuturor românilor”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Anterior, președintele Consiliului European anunța că s-a ajuns la un acord cu privire la deblocarea Cadrului Financiar Multianual și fondului de reconstrucție.

„Avem acord pentru Cadrul Financiar Multianual și pachetul de reconstrucție. Acum putem începe implementarea și reconstrucția economiilor noastre. Istoricul pachetul de reconstructie va împinge înainte tranziția digitală și tranziția verde”, a scris Charles Michel pe Twitter.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri