Poliţiştii britanici au îndeplinit „ultima dorinţă” a unei femei de 93 de ani: au arestat-o

Data publicării:
josie-bird-batrana-arestata
Foto: Pam Smith/Twitter

O pensionară din Marea Britanie care nu s-a abătut niciodată de la litera legii în cei 93 de ani de viaţă şi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a fi arestată, relatează Agerpres.

Spre încântarea ei, Josie Bird a fost încătuşată de poliţişti şi escortată la secţia de poliţie.

Nepoata sa, Pam Smith, a explicat într-un mesaj publicat pe Twitter că starea de sănătate a lui Josie s-a deteriorat în ultima perioadă şi că aceasta „şi-a dorit să fie arestată pentru ceva înainte de a fi prea târziu”.

Pe toată durata vieţii, pensionara nu a încălcat niciodată legea şi „a vrut să afle cum e să fii neascultătoare”.

Smith a declarat pentru publicaţia The Manchester Evening News că dorinţa lui Josie de a fi arestată a fost inspirată de pasiunea acesteia pentru filmele poliţiste şi că întreaga experienţă a fost înviorătoare pentru ea.

Poliţiştii aflaţi în afara serviciului au arestat-o pe pensionară şi au acuzat-o că ar fi jefuit un magazin, a precizat Smith. Ei i-au pus cătuşele, au urcat-o în maşină şi au dus-o la secţia de poliţie însă, în loc s-o închidă într-o celulă, i-au oferit ceai şi prăjitură.

„Am reuşit să îndeplinim dorinţa unei doamne în vârstă şi să îi oferim o zi de neuitat”, a declarat inspector şef Denise Pye de la poliţia din comitatul Greater Manchester, în nordul Angliei.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să o facem pe o doamnă vârstnică să zâmbească şi să elimine una dintre dorinţele de pe listă”, a menţionat Pye într-o declaraţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri