VIDEO. Artileria regală a salutat nașterea noului prinț

Data publicării:
artileria 2

Ceremonia fastuoasă de la Londra a fost urmărită de sute de curioși.

Prinţul William şi soţia sa Catherine pot părăsi spitalul Saint Mary împreună cu băieţelul lor de numai o zi, botezat deja de presă „Baby Cambridge”, până când Casa Regală va face public numele de botez al micului prinţ.

Copilul a venit pe lume, ieri, după nouă ore travaliu, are o greutate de trei kilograme şi opt sute de grame şi este considerat cel mai durduliu copil care a venit pe lume în familia regală în ultimul secol. Odată cu venirea sa pe lume, este pentru a doua oară în istoria Marii Britanii când sunt în viaţă primii trei moştenitori ai coroanei, care fac parte din trei generaţii diferite.

Naşterea regală s-a dovedit un eveniment de nivel global, reflectat în mesajele de pe reţelele de socializare. Pe twitter, s-au înregistrat la un moment dat 25.000 de mesaje, pe minut, toate legate de micul „prinţ de Cambridge”.

Prinţul William a fost alături de soţia sa Catherine în permanenţă şi tot el a anunţat-o pe bunica sa, regina Elisabeta a II-a, că a devenit străbunică pentru a patra oară. Vestea a ajuns apoi la prinţul Charles şi la soţia sa Camilla, la prinţul Harry şi la ceilalţi membri ai Casei de Windsor.

Citiţi şi

Nașterea bebelușului regal. Prințul William: „Nu putem fi mai fericiți de-atât”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri