Video Un rapper american a creat isterie în capitala Cubei. El a aruncat fanilor bancnote de 100 de dolari

Data publicării:
tineri Cuba fani rapper
Isteria creată a determinat autoritățile se întrerupă temporar serviciile de telefonie mobilă. Foto: Captură video Twitter

Sute de fani s-au adunat în fața hotelului unde era cazat rapperul newyorkez Tekashi 6ix9ine. Acesta a apărut în balcon și a aruncat zeci de bancnote de 100 de dolari către mulțimea de tineri, iar imaginile au apărut pe rețelele sociale. Evenimentul a dus și la o întrerupere a serviciului de telefonie mobilă din Cuba pentru câteva ore, transmite vineri AFP, citat de Agerpres.

Sute de tineri cubanezi s-au adunat în faţa unui hotel de lux din centrul Havanei, după ce vedeta americană și-a anunțat prezența în capitala cubaneză pe rețelele sociale.

Rapperul, un obişnuit al provocărilor, a aruncat bancnote spre fani, stârnind isterie în rândul mulţimii, potrivit imaginilor video difuzate pe reţelele sociale.

"Puteai să vezi cum arunca teancuri de bancnote; (oamenii) spun că erau bancnote de o sută de dolari", a declarat un alt adolescent din grup, care a recunoscut că nu a reuşit să prindă banii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evenimentul a dus și la o indisponibilitate a serviciilor de telefonie mobilă - apeluri, trimitere de mesaje şi navigare pe internet, au constatat mai mulţi jurnalişti AFP.

"Ne informăm clienţii că în prezent există o pană a serviciilor mobile. Lucrăm pentru a identifica defecţiunea pentru o restabilire cât mai rapid posibil" a funcţionării serviciilor, a anunţat Etecsa pe contul său de Twitter.

Internetul mobil este accesibil în Cuba din 2018 cu toate acestea, în perioadele marcate de tensiuni sociale sau de demonstraţii, autorităţile reduc sau suspendă accesul la internet.

Întreruperea serviciilor reţelei mobile a durat aproximatriv 6 ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri