Foto Un zbor a fost anulat după ce ușa avionului a căzut în timp ce se pregătea să decoleze

Data publicării:
persoana care asteapta in aeroport
Un zbor al companiei American Airlines a fost anulat după ce ușa avionului a căzut în timp ce se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Dublin. FOTO: Profimedia Images

Un zbor al companiei American Airlines spre Philadelphia a fost anulat, duminică, după ce ușa avionului a căzut în timp ce se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Dublin, potrivit Insider.

Mai multe imagini postate pe Twitter arată un Boeing 787 cu ușa căzută pe pistă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un purtător de cuvânt al American Airlines a declarat că nimeni nu se afla la bord în acel moment, iar pagubele au fost cauzate de o defecțiune.

Avionul Boeing Dreamliner, înregistrat cu numărul N812AA, trebuia să plece spre Philadelphia la aproximativ două ore după ce a aterizat din Chicago, înainte ca ușa să cadă și zborul să fie anulat, arată datele de pe Flightradar24.

„O aeronavă a companiei American Airlines a fost avariată din cauza unei defecțiuni pe aeroportul din Dublin. Niciun pasager sau membru al echipajului nu se afla la bord în acel moment și nu au fost raportate persoane rănite. Ne cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerile create și mulțumim echipei noastre pentru profesionalismul lor”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

O altă aeronavă a fost adusă ulterior pentru a-i prelua pe pasageri.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri