Jaf ca în filmele de comedie. Hoții au plecat dintr-o clădire a Primăriei Slatina cu un seif gol

Data actualizării: Data publicării:
seif gol
Hoți ghinioniști. Au furat un seif gol. Credit foto: Guliver/Getty Images

Jaf ratat la Slatina, în noaptea de miercuri spre joi. Hoții au crezut că au dat lovitura și au plecat dintr-o clădire a primăriei cu tot cu un seif, doar că acesta era... gol. Dimineață reprezentanții instituției publice au sunat la 112 și au anunțat că persoane necunoscute au intrat prin efracție în clădire, scrie Agerpres. 

Seiful gol ar fi fost furat dintr-un spațiu al primăriei, unde nu este pază pe timpul nopții.

"La data de 16 februarie 2023, în jurul orei 07:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, Claudiu Şerban.

Oamenii legii au deschis imediat o anchetă. Au stabilit că, pe timpul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în clădirea ce aparține de Primăria Slatina, de unde ar fi furat un seif gol.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere polițiștii vor încerca să îi identifice și să îi prindă pe hoții ghinioniști.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri