Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Să lăsăm ura și dezbinarea. Momentul critic nu a venit încă în România”

Data publicării:
dgifm

Alin Goga este internat la spitalul Victor Babeș din Capitală, diagnosticat cu coronavirus. El a fost internat în data de 10 martie, iar pe 11 martie a primit rezultatul testului. A petrecut 14 zile la terapie intensivă, în stare gravă, iar acum este la recuperare, pe secția pneumologie. Alin a povestit, vineri dimineață, la Matinalul Digi FM, cum se simte, care sunt condițiile în spital, cum sunt medicii.

Bărbatul este foarte mulțumit de cum a fost tratat și îngrijit la spitalul Victor Babeș din Capitală și spune că nu are ce să le reproșeze cadrelor medicale, care sunt extenuate. El mai spune că încă nu știe când va fi externat.

„Nu mi-au spus când ajung acasă. Iar familia mea, vă dați seama... Am trei copii care mă așteaptă. Și le e și lor dor și îmi e și mie. Vorbesc cu ei de câte ori pot, dar trebuie să fac în așa fel încât să nu le arăt că...

Nu este nici o glumă. Dacă era o glumă, o făceam pe 1 aprilie. Trebuie să vă protejați. Prima mea vacanță nu cred că va fi foarte curând. Pentru că acum prima vacanță este să încercăm să scoatem România de la frigider, să continuăm viața, să le dăm oamenilor speranță. Asta e important acum. Să punem mâna să facem ceva, sunt foarte multe posibilități. Să lăsăm ura și dezbinarea. Momentul critic nu a venit încă în România. Acum mergem spre acel moment critic. D-aia trebuie să punem mână de la mână, să mergem umăr lângă umăr și să depășim situația asta nenorocită.”

Poți asculta AICI povestea lui Alin Goga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri