Nicușor Dan caută vinovații în cazul Anei, femeia ucisă de câini în Capitală: „Cine a greșit va plăti”

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan, primarul General al Capitalei
Nicușor Dan caută vinovații în cazul Anei, femeia ucisă de câini în Capitală. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a avut o primă reacție, duminică seara, în cazul Anei, femeia de 44 de ani ucisă de o haită de câini, în zona Lacul Morii din București.

Într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan scrie că a cerut Corpului de Control al Primarului rapoarte despre problemele cu care se confruntă instituțiile ce puteau anticipa și evita o astfel de tragedie și susține că vinovații vor plăti.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice. Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Editor : Loredana Bancăș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri