O adolescentă a fost violată într-o pădure din Arad. A fost ademenită de trei băieți, printre care unul de 13 ani

Data publicării:
femeie suparata
Foto cu caracter ilustrativ: Getty Images

O adolescentă a fost agresată sexual în pădurea Dealul Pleșa din Sebiș, din județul Arad. A fost ademenită de trei băieți, printre care unul în vârstă de doar 13 ani.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: „Minorul de 13 ani nu a participat la agresiunea sexuală, însă a fost martor în timp ce băieții de 17 și 18 ani au participat la această agresiune sexuală. Potrivit unor surse din anchetă, fata a fost obligată și constrânsă să întrețină raporturi intime cu cei doi băieți, tocmai de aceea ei sunt reținuți pentru 30 de zile. Parte în dosar este și băiatul de 13 ani, fiind un martor cheie în anchetă”.

„La data de 30.09.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi inculpaţi, cu privire la comiterea infracţiunii de viol, faptă prev şi ped de art. 218 alin.1 şi alin.3, lit.c şi f din Cp. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în data de 15 septembrie 2023, după o prealabilă înţelegere cu numitul L.M.L. - persoană care nu răspunde penal având vârsta de 13 ani - şi cu inculpatul P.D.D., inculpatul G.A.M. a ademenit-o pe persoana vătămată minoră C.R.I în pădurea Dealul Pleşa din oraş Sebiş, pentru a întreţine relaţii sexuale consimţite cu aceasta, după care, fiind constrânsă de acesta şi de numitul L.M.L., au obligat-o în prezenţa inculpatului P.D.D., să întreţină relaţii sexuale cu acesta din urmă, inculpatul P.D.D. acceptând să întreţină, în aceste condiţii, relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Adolescenta primește îngrijire din partea specialiștilor și consiliere psihologică.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri