2.0. Assassin's Creed IV: Black Flag se lansează mâine, în București, în prezența dezvoltatorilor jocului

Data publicării:
assassin creed black flag- 2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu ocazia lansării noului joc din seria Assassin's Creed ce va avea loc sâmbătă în București, începând cu ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti, fanii vor avea ocazia să cunoască în premieră pe dezvoltatorii de la studioul Ubisoft.

Assassin's Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii din România la o luptă pentru supraviețuire pe mare și pe uscat, care surprinde prin personajele inedite și noua poveste palpitantă. Astfel, gamerii vor avea ocazia de a lua parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei Assassin's Creed de până acum.

Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care şi cel din Bucureşti, Assassin's Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când pirații făceau legea și amenințau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un game-play exploziv, diferit de episoadele anterioare.

Povestea şi lumea de joc se depărtează şi ele de moștenirea Assassin's Creed, conflictul dintre asasini şi templieri cedând lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway şi echipajului său de piraţi. În joc îşi vor face apariţia şi alţi pirați celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

Assassin's Creed este una dintre cele mai de succes francize dezvoltate de studioul Ubisoft cu aproape 5 milioane de copii vândute în întreaga lume. 

Trailer Assassin's Creed IV: Black Flag

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri