FILM GADGET. Camera video extremă

Data publicării:
camera

Astăzi, specialistul demonstrează de ce este recomandat ca pasionaţii de sporturi să investească în cel mai nou model de cameră video de la Go Pro!

Una dintre cele mai interesante camere video de acţiune este Go Pro Hero 3 Black Edition.

Go Pro Hero 3 Black Edition nu este numai un gadget pentru amatorii de sporturi extreme care vor să se laude cu experienţa vieții lor. Camerele mici, dar fâşneţe ale celor de la Go Pro au fost deja folosite în producţii importante, ca „Transformers 4”, cel mai recent film din seria Need For Speed, dar şi în „Ten”, cu Arnold Schwarzenegger, anunţat pentru 2014.

Dacă în urmă cu câţiva ani ar fi fost nevoie de câteva kilograme bune de echipament pentru a realiza o filmare extremă, acum nu mai e cazul. Go Pro Hero 3 Black Edition, împreună cu câteva mici accesorii, poate realiza toate astea dintr-un foc. Cu o greutate de numai 73 de grame, Go Pro Hero 3 Black Edition este numai bun de luat oriunde. Această cameră rezistă la condiţii dintre cele mai extreme datorită carcasei foarte bine construite.

Dacă dimensiunile reduse şi greutatea scăzută păreau punctele forte ale acestei camere, felul în care filmează este ieșit din comun.

Cadrul este unul foarte dinamic. Obiectivul oferă un unghi de cuprindere de aproximativ 170 de grade. Asta înseamnă că, deşi subiectul va fi în prim plan pe toată durata filmării, o să vedem în permanenţă cadrul spectaculos care îl înconjoară.

În plus, cu Go Pro Hero 3 Black Edition puteţi filma cu pînă la 120 de cadre pe secundă, ceea ce înseamnă că, ulterior, cu ajutorul unui soft de editare video, veţi obţine acel dorit efect de slow motion. În plus, gadgetul este alegerea potrivită şi pentru time lapse-uri, asta deoarece este optimizat pentru filmare cinematografică, la rezoluţie 4k.

Cât costă? Pentru un preţ de sub 2000 de lei, s-ar putea ca această cameră să coste chiar mai puţin decât sportul extrem pe care vreţi să îl practicaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri