(P) De acest 1 Mai luptați-vă pentru un job mai bine plătit! LINK Academy oferă o reducere de până la 950 € din taxa de școlarizare

Data actualizării: Data publicării:
1-maj-ro-portali1

Anul acesta, sărbătoarea internațională a muncii vă aduce mult mai multe decât șansa de a vă odihni și de a vă bucura de mâncare și băutură – vă aduce posibilitatea de a vă schimba viața și de a vă lupta pentru un job sigur și mai bine plătit!

De asta s-a ocupat LINK Academy, organizând marea ofertă de 1 Mai, care vă aduce posibilitatea de a obține o reducere de până la 950 € pentru o școlarizare de un an de zile pentru cele mai căutate joburi în IT.

Deveniți parte din clasa muncitoare de IT și dobândiți cunoștințe pentru cele mai bine plătite joburi

Majoritatea angajaților așteaptă această sărbătoare luptându-se să găsească orice loc de muncă, să aibă un salariu care să le asigure o viață decentă și să lucreze în condiții normale.

Totuși, există și o clasă muncitoare care nu trebuie să ducă o luptă pentru drepturile sale, nici în acest moment, când din cauza incertitudinii geopolitice și economice actuale, se produce o criză mare, care se referă la multe locuri de muncă. Cei care au înțeles că viitorul este în tehnologia informației și care au devenit parte din clasa muncitoare de IT nu doar că nu trebuie să-și facă griji pentru muncă, ci pot să și aleagă unde vor lucra și pentru ce salariu.

Sectorul IT este una dintre ramurile rare ale industriei care nu este afectată de criză într-o mare măsură, iar numărul locurilor de muncă și cererea de cadre de calitate este în creștere. De aceea, cei de la LINK Academy transmit: „Fie ca acest 1 Mai să nu treacă doar sub semnul mâncării, băuturii și odihnei. Profitați de acesta pentru a vă schimba viața și cariera!”

Reducere de 950 € pentru cea mai modernă școlarizare IT din regiune

Marea ofertă de 1 Mai la LINK Academy se desfășoară în perioada 25 aprilie - 2 mai și vă oferă înscrierea cu o reducere de 950 € pentru cea mai modernă școlarizare în IT pe un an de zile. De voi depinde să alegeți care din cele șase domenii (programare, design și multimedia, administrare, IT business, Design 3D și CAD și dezvoltarea aplicațiilor mobile) corespunde cel mai mult intereselor voastre .

Indiferent de domeniul ales, școlarizându-vă la LINK Academy, veți dobândi abilități IT care vă vor permite o carieră profitabilă. Pe lângă asta, LINK Academy este una dintre instituțiile educaționale rare care permite cursanților săi ca, încă din timpul școlarizării, să dobândească experiența de muncă necesară prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum DesignStudio și ProgrammingFactory.

LINK Academy are grijă să ajungeți repede la un job foarte bine plătit, așadar, vă este oferită șansa și de a intra în contact cu cei mai buni angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei.

Pentru o carieră de succes și posibilitatea de angajare în companii străine, LINK Academy asigură cursanților săi și perfecționare gratuită de limbă engleză și germană. Dacă în timpul școlarizării întâmpinați orice fel de problemă în studiu, vă stă la dispoziție și Consilierul pentru ajutor în studiu. Prin intermediul aplicației LINK Academy Android și iOS veți putea să învățați oriunde v-ați afla. Pentru a vedea ce obțineți școlarizându-vă la această instituție unică, accesați acest link.

Studiu din clasă sau online

Cunoștințele necesare pentru a începe o carieră în IT le puteți obține în modul care vă corespunde cel mai mult – șolarizându-vă din săli de clasă cu echipament modern LINK Academy sau online, prin intermediul platformei Distance Learning.

Această platformă vă oferă posibilitatea de a parcurge online materia, de a urmări cursurile, de a comunica cu profesorii și cu colegii și de a avea aceleași condiții de școlarizare precum cursanții care urmăresc cursurile în clasă, oriunde v-ați afla.

Ambele modele de școlarizare vă aduc aceeași expertiză și șansa de a dobândi unele din numeroasele certificate IT recunoscute la nivel internațional, precum Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux, CompTIA, ISTQB, Python Institute, Unity, CIW, ICM etc. Aceste certificate vor reprezenta dovada oficială a cunoștințelor dobândite.

Numărul de locuri este limitat. Înscrieți-vă la timp!

Oferta de 1 Mai la LINK Academy se desfășoară în perioada 25 aprilie - 2 mai, iar numărul cursanților care vor putea să obțină o reducere de până la 950 € la înscriere este limitat. LINK Academy menționează că numărul de locuri disponibile va fi împărțit în funcție de sosirea solicitărilor pentru înscriere și că toți cei interesați trebuie să se înscrie la timp dacă vor să-și rezerve un loc.

Dacă doriți să începeți școlarizarea la LINK Academy, care vă va permite să întâmpinați următoarea sărbătoare de 1 Mai ca un expert foarte bine plătit, înscrieți-vă accesând acest link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri