Video De ce miroase a cauciuc ars în Capitală. Garda de Mediu a depistat sursa poluării

Data actualizării: Data publicării:
foc pe camp noaptea
De Lăsata Secului există tradiția de a aprinde focuri, iar în zonele de periferie oamenii au dat foc la cauciucuri Foto: Facebook Octavian Berceanu

Mister total până acum pentru autorități în privința aerului cu miros greu din mai multe zone ale Capitalei. Vina a fost dată de cele mai multe ori pe centralele de apartament ori pe arderea resturilor vegetale. Duminică, însă, inspectorii de mediu au dat piept cu tradițiile.

E Lăsata Secului, iar localnicii din zonele periurbane sărbătoresc incendiind cauciucuri. În Sintești, Vidra, au fost desfășurate echipaje de jandarmi și inspectori de la Garda de Mediu.

Cei prinși asupra faptului au promis că nu vor repeta fapta.

Imaginile au fost postate de Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu: 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt câteva imagini din teren, din județul Ilfov, unde Garda de Mediu Ilfov, Poliția Română, pompierii și jandarmii au intervenit în această seară. S-a risipit și ceața neagră și petrecăreții, cu sutele, au intrat în case. Din păcate, mirosul puternic încă persistă, cu toate că focurile au fost stinse”, a scris pe Facebook Octavian Berceanu.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri