Noul HUAWEI P smart 2021: baterie generoasă și design elegant. Ce aplicații de top conține grație magazinului AppGallery preinstalat

Data actualizării: Data publicării:
telefonul HUAWEI P smart 2021, Blush Gold Articol susținut de Huawei
Foto: Huawei România

Noul telefon HUAWEI P smart 2021 este disponibil în prezent și pe piața din România, la prețul recomandat de 1.299 de lei. Smartphone-ul oferă o experiență de utilizare de lungă durată și e capabil să redea timp de aproape 35 de ore videoclipuri online, grație tehnologiei Huawei SuperCharge de 22,5 W și a bateriei generoase de 5.000 mAh.

Fanii jocurilor mobile se pot bucura și ei de funcțiile noului model Huawei, precum și de design-ul său elegant. Astfel, HUAWEI P smart 2021 oferă o experiență de vizionare captivantă, atât în cazul jocurilor, cât și al videoclipurilor, datorită ecranului generos de 6,67 inci Full HD și rezoluției de 2.400 x 1.080.

În plus, ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland - modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor deblocarea telefonului într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu senzor de amprentă este poziționat lateral.

Mai mult, HUAWEI P smart 2021 este echipat cu o cameră selfie de 8 MP, cu funcție de înfrumusețare AI, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure, fără efort, de realizarea de fotografii reușite.

Dispozitivul este, de asemenea, prevăzut cu un obiectiv Ultra-Wide de 120°, capabil să ofere un câmp vizual cât mai larg. În acest fel, utilizatorii vor putea surprinde selfie-uri de grup sau fotografii cu peisajele preferate în timp ce călătoresc, bucurându-se, în același timp, de design-ul elegant al noului smartphone Huawei.

MyElectrica și Bolt, cele două aplicații de top cu care îți poți personaliza noul telefon Huawei

Smpartphone-ul vine cu Huawei AppGallery, magazinul virtual de aplicații al Huawei, gata instalat. În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Printre cele mai noi aplicații din AppGallery se numără platforma Beez, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

Aplicație smartphone myelectrica pentru telefoanele Huawei
Foto: Huawei România

Aplicația MyElectrica le permite utilizatorilor să își gestioneze contul direct de pe telefon. Cu ajutorul acestei aplicații mobile, utilizatorii își pot comunica rapid și ușor indexul autocitit, au acces la istoricul consumului și pot vizualiza facturile emise și plățile efectuate. Facturile pot fi, de asemenea, plătite online, oricând și oriunde.

Bolt este o aplicație care oferă o călătorie rapidă și accesibilă. Este necesară simpla atingere a butonului pentru a comanda o călătorie: utilizatorii aplicației se pot bucura apoi de drum, după ce sunt preluați de către un șofer din apropiere. Misiunea Bolt este asigurarea de transporturi rapide și accesibile pentru milioane de oameni din întreaga lume, ajutând în același timp mii de șoferi să își întrețină familiile.

aplicație Bolt disponibilă pe telefoanele Huawei
Foto: Huawei România

Premiile importante, disponibile în cadrul campaniei Festival of Apps, pot fi ale tale

Concursul Festivalul Toamnei Huawei este disponibil în această perioadă în magazinul virtual.

Festival of Apps cuprinde patru etape de concurs și le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care aceștia își personalizează dispozitivele cu aplicații utile.

carton Festival of Apps, campanie Huawei în România
Foto: Huawei România

Utilizatorii care nu s-au înscris deja mai au timp să o facă, ultima etapă de concurs fiind disponibilă începând cu data 15 octombrie. Rămâi cu ochii pe pagina de Facebook dedicată HUAWEI AppGallery și află toate detaliile. Mult succes!

Cei care se înscriu în concurs pot câștiga atât premii fizice, cât și premii digitale. În prima categorie se înscriu trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care Huawei P40 Pro, Huawi FreeBuds 3i și Huawei Band 4, iar premiile digitale vor fi oferite de parteneri importanți ai Huawei AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri