Au garat Rapidul pe linia înfrângerilor

Data publicării:
sport 20polo 20040313-52729

Calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, formaţia orădeană a jucat împotriva giuleştenilor mai mult cu gândul la dubla cu Barcelonetta. Delfinii orădeni au făcut şi de această dată spectacol, iar scorul vorbeşte de la sine. Vineri, în prima confruntare, CSM Digi a învins Rapidul cu scorul de 27-4, pentru ca sâmbătă diferenţa pe tabelă să fie una şi mai mare, 30-3.

"Toată lumea e obişnuită, noi trebuie să facem scor mare ca să ne menţinem un anumit nivel al ritmului şi al concentraţiei", a precizat sextuplul campion, Gheorghe Dunca.

Dubla etapă cu Rapid a fost ultimul test pentru campionii en titre înaintea partidei tur cu Barcelonetta, programată pe 9 martie, în capitala Cataluniei.

„Am primit nişte indicaţii de a înota foarte tare pe contraatac şi să ne repliem foarte tare pentru că Barcelona este o echipă extrem de rapidă, cu înotători desăvârşiţi, care, aceste stilul lor de joc, deci înotul pe contraatac, să-şi obosească adversarul. Deci trebuie să ne ridicăm şi noi la un nivel înalt de pregătire", a mai declarat Dunca.

Concitadina campioanei, Crişul Oradea, a evoluat în deplasare în runda cu numărul 13, şi a împărţit victoriile cu Poli Cluj. Gazdele au câştigat în prima zi, scor 9-8, iar orădenii si-au luat revanşa în meciul doi, cu scorul de 7-5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri