CFR - Inter 0-3. Italienii se califică în optimi, după 5-0 la general

Data publicării:
2102suporteri-50812

Guarin a marcat primele două goluri ale milanezilor, iar Benassi a închis tabela cu un minut înainte de final. Clujenii au terminat în 10 oameni, după ce Camora a fost eliminat în minutul 80.

_______________

Actualizare min 89. Benassi înscrie cu un șut din interiorul careului, după o pasă perfectă primă de la Cassano.

Actualizare min. 80. CFR rămâne în inferioritate numerică. Camora îl faultează pe Benassi la marginea careului de 16 metri şi primeşte roşu direct.

Actualizare min. 45. Guarin reușește „dubla”, după o greșeală a portarului Felgueiras, care a scăpat mingea

Actualizare min. 22. Guarin a deschis scorul după o fază superbă construită de Alvarez.

__________________

După ce a adoptat o tactică defensivă în meciul tur, care s-a dovedit până la urmă falimentară, Paulo Sergio încearcă mizezază pe o formulă ofensivă, care să-l ajute să atace încă din primul minut al partidei de la Cluj.

Inter nu trece prin cea mai bună formă după jocul pierdut pe terenul celor de la Fiorentina, scor 1-4, iar Andrea Stramaccioni nu își permite încă un pas greșit, mai ales înaintea marelui derby cu AC Milan, din Serie A.

Cel mai probabil, stadionul din Gruia nu va fi plin. Clujenii mizează pe aproximativ 11.000 de fani, iar Inter va fi și ea încurajată de câteva sute de suporteri. Fanii italienilor au împânzit deja centrul orașului Cluj și caută locuri de distracție până la începerea partidei.

Urmăriți AICI fazele video!

ECHIPELE DE START

CFR Cluj (3-5-2): Felguieras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Sepsi - Maah, Mureșan, Godemeche, Camora - Rui Pedro. Antrenor: Paulo Sergio

Rezerve: Stăncioiu, Maftei, Diogo Valente, Hora, Celestino, Kapetanos, Bjelanovic

Inter (4-4-2): Handanovic - Zanetti, Ranocchia, Juan, Nagatomo - Guarin, Cambiasso, Kovacic, Alvarez - Palacio, Cassano. Antrenor: Andrea Stramaccioni

Rezerve: Belec, Chivu, Mbaye, Gargano, Benassi, Pasa, Terrani

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri