Conflict între Gheorghe Hagi şi Răzvan Burleanu

Data publicării:
hagi

În ceea ce-l privește pe domnul Gheorghe Hagi, îl consideram un om serios care nu pleacă urechea la zvonuri sau intoxicări de 3 parale. Deși este recunoscut dumneavoastră tuturor pentru misoginismul său, nu mă așteptam la aceste declarații lipsite de acoperire, care să calomnieze o domnișoară”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Cehoaica Marketa Haindlova a refuzat în cele din urmă să vină în România.  

Finanţatorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, afirmase săptămâna trecută că la FRF nu s-a schimbat nimic odată cu venirea noii conduceri, singurul lucru notabil fiind termenul de o lună dat de Marketa Haindlova pentru a accepta postul de director relaţii internaţionale, pe care a numit-o „domnişoara în bikini”.

„Multe lucruri nu sunt cum trebuie în România, mai ales în fotbal. Nu s-a schimbat nimic, dovadă că într-o lună nu am văzut nimic. Nu s-a vorbit despre strategie, despre ceea ce trebuie să se întâmple în fotbalul românesc, absolut nimic. Un singur lucru a ieşit, o domnişoară care era în costum de baie şi care ne-a dat termen de o lună în care să spună dacă vine sau nu la federaţie. Fraţilor, treziţi-vă odată! Hai să ne trezim! Nu ştim dacă vine, dar o vedem în poză la plajă. Mai trebuie să se îmbrace şi un băiat la fel şi gata, ne-am dat dracu'. Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Eu nu am văzut nimic, strategie, nimic”, a declarat Hagi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri