CSM Oradea, locul trei în Ungaria

Data publicării:
sport 20tudor 20handbal-47161

După ce anul trecut au reuşit să câştige trofeul, acum, băieţii pregătiţi de Sebastian Tudor s-au mulţumit cu locul trei. Aflată în grupă, în compania unor echipe de prima ligă maghiară, formaţia orădeană a pierdut doar în semifinale, cu Pecs, scor 34-35. Medalia de bronz obţinută a cerut şi ea sacrificiile ei.

„Pot să spun că a fost un turneu util, dar din păcate iarăşi ne-am întors cu doi accidentaţi. Am mai rămas 15, din care doi portari şi 13 jucători de câmp", a precizat antrenorul orădenilor, Sebastian Tudor.

La turneul din Ungaria a participat şi liderul Diviziei A de handbal, colega de serie a orădenilor, Minaur Baia Mare. Antrenorul orădean a rămas impresionat de forţa moroşenilor.

„Pot să spun că este o echipă de prima ligă, cu jucători experiemntaţi. Şi-au întărit lotul extraprdinar de mult. Pot să spun că, nu ştiu dacă sunt patru, cinci echipă de liga naţională din România care au un asemenea lot", a mai adăugat tehnicianul.

Seria jocurilor de verificare va continua pentru CSM Oradea vineri, la Satu Mare in compania echipei CSM din localitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri