CUPA DAVIS. România a învins cu 5-0 Danemarca şi va întâlni Olanda în turul următor

Data publicării:
marius 20copil 205515750 20mediafax 20foto 20mircea 20rosca-47487

În ultima zi, când soarta întâlnirii fusese deja hotărâtă, căpitanii nejucători au decis ca ultimele două meciuri să se dispute după sistemul „cel mai bun din trei seturi”.

În primul meci Adrian Ungur l-a învins pe Thomas Kromann cu 6-3, 6-4, iar în cel de-al doilea Marius Copil a trecut de Christoffer Konigsfeldt cu 6-4, 6-3.

Căpitanul nejucător al echipei României, Ciprian Porumb, a declarat că este mulţumit de prestaţia elevilor săi: "Mă bucur că s-a încheiat aşa, cu 5-0 la general, dar şi că jucătorii noştri de simplu au decis să joace şi azi. Este o bună experienţă pentru ei să aibă cât mai multe meciuri în Cupa Davis. Sper să avem acelaşi ataşament din partea spectatorilor şi în următoarea locaţie în care vom juca, adică meciurile cu Olanda. Am arătat că suntem o echipă, dorim să mergem mai departe în aceeaşi formulă. Îl aşteptăm şi pe Victor Hănescu alături de noi. Urmează să definitivăm împreună cu jucătorii pe ce suprafaţă vom juca. Unii vor suprafaţa hard, alţii zgură, vom vedea, pentru că Olanda poate juca bine pe ambele".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri