Derby-ul României, Dinamo-Steaua, se vede în direct și în exclusivitate la Digi Sport 1

Data publicării:
IMG 9865

ACTUALIZARE 18.45. Echipa de start a lui Dinamo, potrivit digisport.to este: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Mușat - Strătilă, Boubacar, Dandea, Curtean - Dănciulescu, Alexe. Antrenor: Cornel Țălnar

Echipa de start a Stelei: Tătărușanu - Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Digi Sport 1 a dedicat întreaga zi confruntării celor două echipe. Astfel, de la 16.00 la Fotbal Club, alături de Radu Naum, în studio vor fi Andrei Vochin si Ion Crăciunescu.

Tot astăzi, de la ora 18.00, la Digi Sport Special, Vali Moraru, alături de Ilie Dumitrescu, Dan Filotti, Florin Bratu, Daniel Stanciu, Nana Falemi și Danut Lupu vor discuta pe marginea celui mai așteptat meci al acestui sezon fotbalistic din România.

Și la Fanatik Show, cu o oră înaintea fluierului de debut al partidei dintre Dinamo și Steaua, de la ora 20.00, Horia Ivanovici, alături de Maris Mitran, Ilie Balaci și Cornel Dinu, iau pulsul partidei de pe Arena Națională.

Toate informațiile legate de derby-ul României sunt prezentate pe parcursul întregii zile și în cadrul știrilor de la Digi Sport 1.

Transmisă în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 1, partida de pe Arena Națională va fi comentată de George Dobre și Dan Ștefănescu.

Pentru meciul Dinamo-Steaua, partidă cotată cu risc maxim, s-au luat măsuri de ordine fără egal, aproape toţi jandarmii din Bucureşti vor fi chemaţi la serviciu.

Citiți și:

Amintiri de la „Derby de România”. Foştii jucători vorbesc despre prietenia din afara terenului

Prime speciale pentru dinamoviști dacă bat în derby-ul cu Steaua

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri