George Copos a pierdut Pro Rapid şi a triplat preţul echipei

Data publicării:
george copos mediafax foto george filip 20587-36152

Chiar dacă Nicolae Cristescu evită să confirme informaţia, mai ales după ce săptămâna trecută a spus pentru digisport.ro că „George Copos nu vrea răul Rapidului, cred că ne înţelegem”, tranzacţia e din nou în impas.

„La început au stabilit că suma de vânzare să fie undeva în jurul a şase milioane de euro. În condițiile acestea, Cristescu şi asociatul lui, Adrian Zamfir, sunt gata să preia Rapidul. Numai că suma s-a triplat brusc”, a precizat pentru digisport.ro o persoană care este la curent cu mersul tratativelor dintre Copos şi Cristescu.

Doar dacă datoriile către Taher vor fi luate în considerare, suma ar ajunge la 18 milioane de euro, plus că mai sunt şi alte procese pe rol în urma cărora suma ar creşte.

Faptul că George Copos direcţionează clubul spre faliment pentru a scăpa de orice datorie şi că disponibilitatea afişată în faţa lui Cristescu sunt mai mult de faţadă sunt dovedite de o altă afacere girată de încă patronul Rapidului: baza Pro Rapid nu îi mai aparţine lui Copos.

Copos s-a folosit de terenul din Bucureştii Noi ca gaj faţă de o firmă de mobilă care i-a utilat mai multe dintre hotelurile care îi aparţin. Practic, acum nu Copos este cel care îi va scoate din baza de pregătire pe rapidişti, ci noul proprietar. Care pentru a-şi recupera datoriile de milioane de euro va trebui să vândă terenul unui dezvoltator imobiliar.

Citește mai multe detalii pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri